9.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

“Ei siin ega seal”

Kunstnik on sündinud 1972. aastal Buenos Aireses, õppinud maalikunsti ja fotograafiat ning hetkel naudib rahu ja vaikust Muhu saarel. Näitustel osalenud nii maalikunstniku kui fotograafina, seekord eksponeerib osa viimase kahe aasta jooksul valminud maalidest – lisaks päris uutele on paar tööd kaasas ka Argentiinast. Tema maalides peegeldub lisaks õpitud oskustele eneseväljenduse maagia ning lapselik siirus ja avastamisrõõm. Töid, mida iseloomustavad puhtad värvid ja konkreetsed figuurid, võib leida erakogudes nii Argentiinas, Kanadas, Ameerika Ühendriikides, Hollandis, Norras kui ka Eestis. Oma loomingu kohta ütleb kunstnik ise: “Kui minult küsitakse, mis on üks maal, ütlen, et see on hingepiltide projektsioon. Tähtis on, et vaataja tunneks endas minu töid vaadates emotsiooni.”
Näitus-müük “Ei siin ega seal” jääb avatuks suve lõpuni.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised