7.8 C
Kuressaare
Laupäev, 16. oktoober 2021

Lugeja muljed Rhodoselt

Mõned faktid Rhodose kohta: 1398 km² ja 100 000 elanikku. Põhiline tegevusala – turism. Rhodos – rooside saar, ehkki roose ma nii väga palju ei näinudki, kuid eri värvi õitega puid ja põõsaid oli küllaga. Silme ees siiani kirgaste värvide virr-varr, ent kõige eredam värv, mis silme ees seisab, on kollane. Säravalt kollane päike. Võib öelda, et Rhodos on päikese saar. Päikest jagub seal tõesti küllaga. Kuna päikest jagub, siis vihma ei jagu. Viimati sadas maikuus on kõik jõed veest tühjad ja maa pruuniks kõrbenud. Ometi, seal, kus kastetakse, kasvavad viinamarjad, arbuusid, melonid, sidrunid, oliivid jne. Oliivisalude juurest siirdun mägede juurde.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised