8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Perekondlikku

SÜNNID. Kaarma vald: Kennet Aedmäe, Sten Martin Kuuskor, Aleksandra Peeters, Kermo Tall. Kuressaare linn: Geito Jermolov, Karli Jõevere, Harold Robin Kallas, Karl Kiil, Gertrud Kirs, Kadi Kokk, Anne-Mari Kolk, Liset Koor, Triinu Kull, Mairo Kungla, Harry Rudolf Lõbus, Luise Mägi, Kirke Nook, Annabel Nõmm, Moona Nõmme, Lissandra Pajunurm, Arabella Pastak, Eleanora Rahnik, Karl-Erik Schapel, Marie Loviise Siim. Kärla vald: Marinel Hints. Leisi vald: Raigo Altmäe. Muhu vald: Marleen Kruusmaa, Lisette Väinola. Mustjala vald: Markkus Kahju. Orissaare vald: Indra Luisa Eldemeel, Kevin Haamer, Ragnar Kurg, Artur Vaba. Pihtla vald: Markus Aurelius Alexander Henno, Laura Külaots, Evert Põllu. Pöide vald: Karl-Indrek Kula. Valjala vald: Silver Tooming.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised