7.8 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Hoolivus, mis hakkab silma

Mitte lihtsalt triibuline, vaid Kaarma rahvariide triibuline. See on nii tore, et Kaarma maalinna juures, kus suvel väga tihti üritused toimuvad, ka rahvakultuuriüritused, ning kus alati on palju rahvariides naisi-mehi, on kohalikud inimesed sellise armsa ja originaalse idee peale tulnud. Tiiu Pirn, üks Kaarma Maanaiste Seltsi juhatuse liikmetest, ütles, et asja eestvedaja oli seltsi esinaine Aime Tõnsau. Vald andis värvide jaoks raha ning, seelikuriide proovitükk pihus, mindi kauplusse värve valima. Värvid pidid olema võimalikult samades toonides. Saigi. Asja teoks tegijad olid nii noored kui seltsi liikmed: Annika Tõnsau, Tuuli ja Andra Põldma, Helina Trave, Laine Õun, Amanda Vanem, Külli Põldma, Tiiu Pirn ja Aime Tõnsau.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised