12.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

Saaremaa Ratsaspordiklubi oli juunis Eesti parim

Klubile tõid enim punkte tublid ponisõitjad ja juuniorid heade kohtadega takistussõidus ja koolisõidus. Tugevalt aitasid punkte koguda ka takistussõidu seeniorid, peaasjalikult Ebbe – Liisa Sõnajala näol.
Tänu suurepärastele võistlustulemustele tõusis SRSK juunikuu arvestuses Eestis tegutsevate ratsaklubide üldarvestuses 2. kohale. Edestame paarisaja punktiga Tondi RSK-d, juba pea tuhande punktiga Tartumaa RSK-d ning kaugemale tahapoole jäävad rivaalid Parkuur ja SK Rafter. SRSK-d edestab Ratsaliidu klubide üldtabeli andmetel hetkel vaid RK Kuldne Kabi, kus koguvad punkte peaasjalikult seeniorid, sh Eesti koondise liige Rein Pill ja tõusev täht Tiit Kivisild.
Ebbe- Liisa Sõnajalg hoiab endiselt kohta parima Eesti naisratsutajana, olles üldarvestuses 11. kohal. Parim SRSK noor ratsutaja on Karin Karma 10. kohal ning Johanna Johanson on Eesti parimate ponitakistussõitjate hulgas 2. kohal. Koolisõitjate hulgas hoiab Johanna Johanson kindlat 1. kohta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised