11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

Teivashüpe tõi kaks hõbedat

Kuna võistlejaid oli vaid neli, siis reeglite järgi võisteldi vaid kuld- ja hõbemedalile. Pärast seda, kui üks Gotlandi esindaja piirdus kahe meetriga, oli selge, et meie mehed saavad medali. Kuna mõlemad ületasid 3.80, siis mõlemale hõbemedal. Võistluse võitis 4.15-ga Bo Jacosson Gotlandilt.
Toomsalu ebaõnnestus
Medalimõtetega läks naiste 400 m tõkkejooksu starti Pille-Riin Toomsalu. “Kuni teise kurvini oli kõik väga hea,” rääkis esimesel rajal jooksnud neiu. “Siis läks jooks sassi. Puhtalt oma viga ja lonkisin lihtsalt lõpuni.”
Pille-Riin Toomsalule seega ajaga 1.09,60 kaheksas koht.
Kergejõustiku viimase alana oli kavas meeste 10 000 meetri jooks, kus Kalev Õisnurm sai 36.42,15-ga 13. koha.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised