11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

Mees põles majja sisse

Kustutustööde käigus leidsid tuletõrjujad majast selles elanud mehe surnukeha. Palkmaja mõõtmetega 6×25 meetrit hävis täielikult. Hoonest jäid alles vaid söestunud palgid.
Rõõsa külavanema Andres Kurgpõllu sõnul oli hukkunu 40-ndates aastates mees, kes elas majas üksi.
Majast poole kilomeetri kaugusel elav Urmen Sink ütles, et tuli karjalaudast koju ja pidi hakkama loomi talitama, kui kuulis praksumist. Jalgrattaga põlengupaika sõitnud mees nägi maja otsas kuuti peitu pugenud koera.
Sauna ning kaevu vahelt läbi läinud Sink läks loomale appi. “Tirisin ta kuudist välja ja päästsin viimasel hetkel, sest tuul oli tugev ja puhus tule õue,” rääkis Sink. Tema arvates võis tulekahju põhjustada hukkunu ise, sest kadunu oli, lisaks sellele, et ta oli kõva kärakamees, ka suitsumees.
Eile öösel kell 2.55 sai häirekeskus tulekahjuteate Salme vallast Rahustest. Majas põles diivan. Kiirabi viis haiglasse viga saanud mehe, kes viibis samas toas, kus põles diivan. Tulekahju avastasid teised perekonnaliikmed, kes ise põlengu kustutasid. Päästjad kontrollisid põlemiskoha üle.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised