8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Leana Vahter võitis kettaheites pronksi

Kettaheidet valitses jerseylane Lauren Therin 44.91-ga, Alexandra Terry Kaimani saarelt heitis 38.98 ja Leana Vahter 37.77. “Olen kolmanda kohaga rahul,” ütles Leana Vahter, kellel seekord jäi isiklikust rekordist neli meetrit puudu.
Neiu sõnul oli ta vorm korralik, aga tehnika jättis soovida. “Käsi tuli liiga kiirelt ette, kui oleks käe saanud lõpuni hoida, oleks olnud ka tulemus parem,” selgitas ta.
Leana Vahter ei osanud öelda, kas tulemust mõjutasid tema ümber arenenud sündmused, väsimus või tehnilised probleemid. “Eks see kõik on mingi jälje jätnud, sest tahtmist polnud võib-olla enam nii palju,” rääkis ta.
“Korraldajal on nii palju tegemata asju, mille kallal võiks nuriseda, ja siis tehakse suvaline otsus.” Küsimusele, kas ta loodab veel kuldmedalit saada, ütles Vahter, et korraldajad olevat talle öelnud, nagu oleks medalid ikkagi jagatud. Kuuldes, et meie omad on asja edasi kaevanud, leidis Vahter, et nii võib isegi medalist ilma jääda.
Suhted konkurendiga on sõbralikud
Kuigi kuulitõuke ümber käiva tralli puhul võiks eeldada Leana Vahteri ja Lauren Therini vahelist tulist vastasseisu, vandusid neiud ise sõprust. “Ta palus minu käest vabandust, et treener niimoodi käitus, aga kuna treener ajab oma rida, siis pole midagi teha,” selgitas saarlanna, kelle sõnul saadakse hästi läbi ja kettaheite ajal suheldi sõbralikult.
Ka Lauren Therin tunnistas, et vaatamata kõigele ollakse sõbrad edasi. “Algul oli tema küll võitja, kuid siis minu treener koos paari teise mehega tõstatas selle küsimuse ja mul on tõesti kahju, et ta ei saanud teenitud võitu. Mina ei saa sinna midagi parata,” lausus Jersey neiu, kellel pärast autasustamistseremooniat oli siiski pisar silmas, sest olukord oli jätkuvalt lahtine.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised