5.2 C
Kuressaare
Laupäev, 23. oktoober 2021

Katrin Kuusk jooksis medalile

Kolmanda kohaga rahul olnud Katrin Kuusk läbis võistlusmaa 38.37,23-ga. Temast olid kiiremad Jo Gorrod Jerseylt 37.23,68-ga ja Louise Perrio Guernseylt 38.03,08-ga.
Kohe jooksu algul tekkis neljane liidergrupp, kuhu kuulus ka Saaremaa neiu. Mõne ringi järel hakkas Kuusk liidritest maha jääma ja jätkas kolmandal kohal. “Tempo läks minu jaoks kõrgeks. Esimesed kaks olid liialt head,” tunnistas ta.
Peagi tuli üks jooksja talle järele ja nii joosti koos kuni viimase ringini, kus Kuuse spurt oli konkurendile liiast. “Ma ootasin teda,” rääkis jooksja oma taktikast. “Üksi on tuulega raske joosta. Ta rumal läks kohe juhtima ka, sest pidas mind väsinuks. Tema järel oli mul vaja lihtsalt lõpuni joosta ja viimases kurvis kiirendada.”
Ka 5000 m jooksus pronksmedali võitnud neiu tunnistas, et on saavutatuga rahul ja kuldmedalita jäämine pole suur probleem. “Shetlandil oli tase nõrgem. Ma ei saa joosta üle võimete ja endast tugevamatele pole halb kaotada, samal tasemel sportlasele allajäämine ei oleks mulle küll meeldinud,” rääkis Kuusk.
Küsimusele, kas kolm distantsi polnud liiast ja keskendumine ühele alale oleks võinud tuua ka säravama medali, lausus jooksuneiu, et kulda kindlasti mitte. “Ilm mõjutas siin palju, aga alati olid esimesed kaks ka väga tugevad,” leidis jooksja.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised