9.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Tõdemus

Eks viimaste aastate telekaadrid tõesta, et säärasel mainel on Õllesummeri puhul alust, sest hoolimata peo korraldajate tobereipast pressipasunast, mis räägib tsiviliseeritud peolistest ja alkoholivabadest alaealistest, on Pirita tee igal aastal täis ööpimeduses koju kakerdavaid kangelasi, kel kesvamärjukesest meel rõõmus ja põis paistes. Tulemust võite aimata.”
Andri Maimets
Postimees, 5. juuli 2007
Meiemaa.ee
Saare sportlased toovad Rhodoselt medaleid
10 kuni 15 30,30 % (10)
kuni 5 27,27 % (9)
5 kuni 10 24,24 % (8)
üle 20 15,15 % (5)
15 kuni 20 3,03 % (1)
Hääli kokku: 33
Meie Maa 12 aastat tagasi
* Täna algavad vilsandlaste teised ülemaailmsed päevad, mis on oma suunitluselt edasivaatavad. Vilsandi Rahvuspargi direktor Arvo Kullapere loodab, et nendele päevadele saabub välismaalt 30 vilsandlast, oodatakse ka Mandri-Eesti ja Saaremaa Vilsandi-päritolu ja -vaimuga inimesi. Praegu elab Vilsandil pidevalt vaid kaks põliselanikku, kümme on mujalt tulnud. Vilsandlaste teised päevad avab homme keskkonnaministeeriumi esindaja, kohal on maavanem ja Kihelkonna vallavalitsus.
* Teisipäeva õhtul sõitsid Prantsusmaale Saint-Malo folkloorifestivalile Muhu nännede rühm Ätses, segarahvatantsurühm ja pillimehed. Kokku 31 inimest. Eesti kultuurkapitali fond toetas üritust 25 000 krooniga. Suurem osa sõidukuludest tuleb aga kanda esinejatel endil. Varem on Muhu taidlejad käinud Leedus, Soomes, Taanis, Hollandis ja Saksamaal. Seekord jõutakse koju kahe nädala pärast.
* Täna saabub Saaremaale Euroopa Nõukogu kuueliikmeline tippdelegatsioon, kuhu kuuluvad inimesed Saksamaalt, Soomest, Taanist, Poolast ja Å otimaalt. Delegatsioon tutvub Eesti kultuuri ja poliitikaga. Maakonna kultuurinõuniku Lea Kuldsepa sõnul korraldatakse kõrgetele külalistele ka Saaremaa-ekskursioon. Külalised lahkuvad Saaremaalt homme hommikul.
6. juuli 1995

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised