7.8 C
Kuressaare
Laupäev, 16. oktoober 2021

Laskurid meeskondlikult viiendad

Väikesekaliibrilisest püssist lamades laskmises (ISSF 50m Prone Smallbore Rifle) tulid Kaljo Lihulinn ja Meelis Saar 1128 silmaga meeskondlikult viiendale kohale. 1156 silmaga võitis Mani saare võistkond.
Meeste õhupüssiharjutuses (ISSF 10m Air Rifle) oli Meelis Saar 9. ja Kaljo Lihulinn 10.

Jalgpalluritele kümnes koht

Saarte mängudel kõik kolm mängu kaotanud jalgpallimeeskond lõpetas turniiri eelviimasel ehk kümnendal kohal.
Neljapäeval mängitud 9.-10. koha mängus kaotas Saaremaa meeskond turniiri debütandile Menorcale 1:4, mis tähendas eelviimast kohta.
Ilma erilise sära ja tujuta tegutsenud saarlased kaotasid avapoolaja Menorca viimaste minutite väravatest 0:2. Teisel poolajal oldi juba kaotusseisus 0:3, kui kümme minutit enne lõppu Dmitri Kulikov auvärava vormistas. Mõni minut hiljem lõi aga Menorca lõppseisuks 4:1, mis tagas hispaanlastele üheksanda koha.
Eelmistel mängudel Shetlandil sai jalgpallimeeskond kuuenda koha. Kuigi viimases kohtumises kasutati palju noori mängijaid, oli meeskond võimeline enamaks ja seepärast võib turniiri lugeda ebaõnnestunuks.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised