8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Kuressaare metodisti kogudus otsib sponsoreid

Siis tuli tööd peatada, sest taotlesime raha Norra ja Euroopa majanduspiirkonna finantsmehhanismide üksikprojektide kaudu. Taotlus oli sees ligi aasta aega, kuni lõpuks tuli eitav vastus.
Täname kõiki lahkeid annetajaid, kes senini on meid toetanud. Ehitustööde lõpetamine aga käib kogudusele üle jõu, kuna ehitustööde hinnad aina tõusevad, samuti on tõusnud ehitusmaterjalide hinnad ja ka tööliste tasud.
Nüüd pöördume heade sponsorite poole palvega: kes oleks nõus toetama vana pühakoja remonditööde lõpetamist? Olgu igale annetajale teada, et Jumal õnnistab rõõmsat andjat ja elukogemused on näidanud, et iga heategu tasutakse kuhjaga. Eriti siis, kui seda tehakse kiriku heaks. Täname juba ette kõiki annetajaid.
Kuressaare metodisti koguduse arve Hansapangas on 221011071661.
Koguduse juhatus

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised