5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Genro Paas avas Saaremaa kullaarve

“Esimesel katsel proovisin teha kindla peale, et arvestatav tulemus kirja saada,” rääkis võistlusest Genro Paas, kelle sõnul oli avakatse järel näha, et võistelda tuleb eeskätt iseendaga. “Panin tehniliselt kiirust juurde ja püüdsin suuri vigu vältida, sest vasaraheide ebaõnnestus mul täielikult,” lisas ta.
Nii võistles Paas tõusvas joones, tõugates 15.71, 15.83 ja 15.95. Vaid viimasel katsel, juba kullavõitjana, tuli 15.38. Seni Gotlandil toimunud Saarte mängudel odaviskes 7. ja kettaheites 9. koha saanud mees tunnistas, et läks viimast katset panema, sest soov oli purustada mängude rekord 16.21.
Ootused polnud alusetud, sest see tulemus on vägilasele tänavu alistunud juba kahel korral.
“Ring ei olnud ka kõige parem, aga tingimused olid kõigile võrdsed. Tulemusega pole ma siiski rahul, sest oleks tahtnud ikka kuueteist poole ja seitsmeteistkümne meetri vahele tõugata,” lausus Paas, kes pole ühegi siinse katsega rahule jäänud.
Teise saarlasena kaasa teinud Jüri Kuusk lõpetas võistluse neljanda kohaga. Pärast neljandal katsel saavutatud 14.23 tõusis ta korra ka kolmandaks, kuid viimastel katsetel oli saarlane sunnitud 14.60 tõuganud Gotlandi mehe Erik Larssoni endast mööda laskma. Hõbeda sai 15.15-ga Jamie Stevenson Jerseylt.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised