8.5 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Vesileenu kaotas regatil tüüri

Vesileenu kapteni Kristiina Klaose sõnul läks purjekal katki roolilehe toru, mis hoiab alusele vajalikku seadet aluse küljes kinni. “Ei tea isegi, millest see murdus, kuid ilmselt metalli väsimusest,” arvas Klaos.
Viperus juhtus regati esimesel päeval teel Roomassaarest Ruhnu, mil Vesileenu oli jõudnud läbida pool distantsist. Jahi naiskond tegi käepärastest vahenditest, milleks olid aer ja pootshaak, abirooli. “Lained olid üsna suured ja see ei aidanud,” ütles Klaos. Piirivalve toimetas Vesileenu 17 miili kauguselt merelt Ruhnu sadamasse. Saaremaa karikavõistluste arvestuses on Vesileenu pärast Ruhnu regatti väiksematest jahtidest kolmandal kohal.
Suurematest avamerejahtidest võitis Ruhnu regati esimeses sõidus kolmas ja teises sõidus parim olnud Sophia. Teise koha sai kokkuvõttes mõlemas sõidus teisena lõpetanud Evelyn III. Kolmas oli esimese sõidu võitnud Centaur.
Väiksematest avamerejahtidest sai kahe sõidu kokkuvõttes esikoha Karina, järgnesid Öö ja Kadri.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised