7.8 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Politsei tabas üle poolesaja liikluseeskirja rikkuja

Rikkujatest kaks juhtisid sõidukit purjuspäi. Kuigi eelnevalt oli teada, et politsei pöörab suurt tähelepanu lubatud kiiruse ületajatele, avastas politsei taolisi rikkumisi 37, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Kaja Kukk. Turvavöö oli kinnitamata jäetud kahes kontrollitud autos. Ülejäänud 11 juhul oli tegemist muude erinevate liikluseeskirja rikkumistega. Saaremaal avastas politsei kolm rikkumist, neist kaks puudutasid lubatud kiiruse ületamist.
Lääne politseiprefektuuri korrakaitseosakonna vanemkomissari Kalvi Almoseni sõnul on hämmastav inimeste suhtumine – uskumatult paljudele ei lähe nagu miski korda: “Anname teada, et toimub tugevdatud kontroll, kuid seegi jätab ükskõikseks.” Almoseni kinnitusel pöörab politsei liiklusohutusealasele tegevusele jätkuvalt kõrgendatud tähelepanu ning korraldab edaspidigi üleprefektuurilisi ahelkontrolle.
“Meile heideti küll ette politseioperatsioonidest ette teatamist, aga meie eesmärk on liikluse rahustamine ning võimaluste piires õnnetuste ärahoidmine, mitte võimalikult paljude karistamine,” ütles Almosen.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised