9.4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 25. oktoober 2021

JUHTKIRI – Jälle reform

Nüüd on pihtide vahele võetud tavalised päästetöötajad. Praegune valvegraafiku muutmise kava näikse justkui kandvat sõnumit, et “niisama lihtsalt ilusate silmade eest teile palka juurde ei panda”. Sest selle juurutamine tähendab paljudele päästjatele oma senise elu-olu tõsist pea peale pööramist. Aga kas see ikka on otstarbekas? Kui ikka päästjad ööpäevaste valvete pooleööpäevasteks muutmise sirgelt maha laidavad, tasuks ümberkorraldajail süveneda, miks selline vastuseis on tekkinud.
Rõhuv enamus mehi ei ole ju selle ameti peal mitte mõnusa äraelamise pärast, vaid ikkagi missioonitundest ja tahtest olla osalised meie kõigi turvalisuse tagamisel.
3. juuli 2007

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised