12.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 21. oktoober 2021

TÄNUAVALDUS

Saaremaa Võrkpalli Liit ja Saaremaa võrkpallivõistkonnad avaldavad sügavat ja siirast tänu oma toetajatele ja koostööpartneritele selle hindamatu abi ja toetuse eest, mida te osutasite Saaremaa võrkpallile seoses osavõtuga tänavustest Saarte Mängudest Rhodosel.
Tuhat tänu teile!
Eesti Kultuurkapital, Javicar OÜ, Hasartmämängumaksu Nõukogu, Almerent OÜ,
Eesti Kultuurkapitali Saaremaa Ekspertgrupp, Kehte OÜ, Kaarma Vallavalitsus, Muhu-Liiva Apteek, Leisi Vallavalitsus, Puffet Invest, Pihtla Vallavalitsus, Lafarge Roofing, Incap Electronics Estonia OÜ, Compact Kinnisvara OÜ, Duschy AS, Kuressaare Apteek OÜ, Saarte Liinid AS, Tschudi Logistics AS, AS If Eesti Kindlustus, SRC Group, Saaremaa Tarbijate Ühistu, Hr. Olev Kiirend, Volex Estonia OÜ, OÜ Trapets JH, Autopark Metra AS, Sartex OÜ, Saaremaa Spordiliit
Lugupidamisega
Siina Sillart, naiskonna treener
Edgar Haavik, meeskonna treener
Taivu Uljas, mänedzer

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised