9.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Saarlased Rhodosel hädas korraldamatusega

Saaremaa võistkonna üks juhte Marek Raud ütles Meie Maale, et Rhodosele jõuti neljapäeval kell 22.30. Saarlaste jaoks olid bussid küll olemas, aga vastupidi ootustele ja varasemate mängude kogemustele polnud seekord vastas atašeesid, kes oleksid jaganud täpsemat informatsiooni.
“Paraku ei ole kreeklastel esimesel päeval olnud meie jaoks kuigi palju aega,” kurtis Raud. “Tundub, et ka neil on paras teadmatus. Meie omad tahavad minult pidevalt informatsiooni saada, aga kahjuks pole ka mul neile midagi pakkuda,” rääkis Raud.
“Transpordis valitseb ikka paras korralagedus. Täna olid esimesed treeningud, kuid busside saamisega oli tõsine tegu. Loodame, et võistluste ajal on kõik korras,” jätkas Raud, lisades, et pärastlõunal ei võetud enam isegi tema telefonikõnesid vastu.
Rhodosele kolmes grupis
Saarlased saabusid Rhodosele kolme grupiga. Neljapäeval tuli 118 inimest tšarterlennuga Tallinnast, jalgpallurid kasutasid marsruuti Tallinn-Praha-Ateena-Rhodos. Täna (laupäeval) saabusid Tallinnast viimased 50 inimest.
Marek Raua sõnul kulges saarlaste sõit üldiselt normaalselt ja suuremate tagasilöökideta. Vaid Tallinna lennujaamas olid mõned reisikotid ettenähtust raskemad ja nii tuli teha pisikesi ümberkorraldusi.
“Suurema osa asjadest saime küll peale, aga hiljem avastasime, et teivashüppe teivas oli ikkagi maha jäänud, kuid see lubati järele saata,” lausus Raud.
Saarte mängude ajal elab meie delegatsioon Rhodose saare pealinnast Rodosest 15 km kaugusel Faliraki rannahotellis. Saarlaste käsutuses on 48 tuba, kus elatakse peamiselt kolmekesi.
Kõik saavad vabalt kasutada basseini, 100 m kaugusele jääb rand. Ka kuumuse üle pole keegi veel eriti kurtnud, kuigi temperatuur on 35 ja 40 kraadi vahel.
Marek Raud ütles, et hotellis valitseva olme ja söögiga on kõik rahul. “Paljudele tuli selline hea tase isegi üllatusena. Ka personali poolt oli vastuvõtt väga hea,” jäi Raud elamistingimustega rahule.
Kokku on Saaremaa ametlikus delegatsioonis üle 160 inimese. Mängud avatakse täna õhtul antiikstaadioni 25 osaleva saare piduliku sissemarsiga.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised