9.4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 25. oktoober 2021

Kuus küsimust

1. Mis autoga sõidate?
Sõidan Citroën Xsaraga.
2. Missugust autot tahaksite omada?
Ei ole just automarkide asjatundja, et mis see kõige parem oleks, aga olen silma heitnud tillukesele, kahekohalisele linnaautole, väga sümpaatne ja meie linnas oleks see naisterahvale umbest paras – hea parkida, mõnus, käepärane, tarbib vähe kütust, kiirust üle 135 ei anna, aga seda ei ole vajagi.
3. Missuguseid omadusi peate auto juures kõige olulisemaks?
Peaasi, et liiguks, oleks mugav ja kliimaseade töötaks.
4. Mida peate autoteenindust valides oluliseks?
Olen valinud Tesman Auto AS, kodu lähedal, väga meeldiv klienditeenindus.
Olen aga mõelnud, et kui autoteenindus ei suuda ise viga parandada ja ma pean minema teise firmasse, kas on ikka õige küsida täis tunniraha, võiks siis kas või pool olla. Saan aru, et tööd on tehtud, aga tulemust ei ole ja teises firmas hakatakse vea põhjust otsast peale uurima
5. Mis häirib meie liikluses kõige rohkem?
Teismeliste koolilaste käitumine ülekäigurajal. Eriti sügisel, kui tekib nn must jää. J. Smuuli tänavat ületades ei seisa nad kõnniteel hetkekski, ei tõsta pilkugi, kas auto tuleb ja kas auto saab üldse libedaga pidama. Lihtsalt jalutatakse aeglaselt üle sõidutee.
Ja vana tõde – parkimiskohtade vähesus kesklinnas ja tasuta parkimine võiks kesta pool tundi. Veerand tunniga ei jõua ühes poeski käia.
6. Mida tahaksite öelda teistele liiklejatele?
Noored, ärge kihutage!

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised