-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Maavanem keelab kaheks päevaks alkoholi jaemüügi

“Tegemist on esmakordse sellise korraldusega Saaremaal,” kinnitas Saare maavalitsuse maasekretär Andrus Lulla, kes täidab ka välismaal viibiva maavanema Toomas Kasemaa ülesandeid. “Maavanema korralduse kohaselt on keelatud igasuguse alkoholi, ka õlle jaemüük kahel päeval, baare ja muid lõbustusasutusi see ei puuduta,” lisas Lulla.
Saare maavalitsus tuli eilse otsusega vastu Lääne politseiprefektile Priit Suvele, kes palus oma kirjas astuda lääne piirkonna maavanematel kõikvõimalikke preventiivseid samme, tagamaks volbripidustuste möödumine ilma alkoholi liigtarbimisest tekkida võivate probleemideta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised