-5.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Meie Maa 12 aastat tagasi

* Eile tähistati ühisgümnaasiumis Maa päeva tavalisest erineva koolipäevana. Esimesed kaks tundi peeti tunniplaani järgi, kuid hiljem jaguneti väiksemateks gruppideks ja hakati projektõppe meetodil tutvuma kodusaare ning -linnaga. Kella kümnest alanud käikudel sõideti isegi Pidula kalakasvatusse, Veere sadamasse, Kaarmale ning Mustjalga. Linnas käidi linnuses, Roomassaare sadamas, leivakombinaadis ja mujalgi.

* Loteriiõnn on teatavasti heitlik, kuid saarlastel on viimasel ajal vedanud. Nii ostis möödunud nädalal üks Kuressaare mees Saaremaa Kaubamaja vastas asuvast Eesti Loto kioskist ainult ühe kümnekroonise olümpialoterii pileti, kuid võitis sellega 50 000 krooni. Pereloosi teises tiraažis langes aga saarlastele osaks viiest peavõidust kaks luksusautode Toyota Carina E (hind 195 000 krooni) näol.

21. aprill 1995

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised