-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Lugeja arvab

Bürokraatia, parkimiskorra, trahvimise ja teisaldamisega kaasnevad ebameeldivused, ametnikele ja erilubadega tasuta parkimine eri parklates ja parkimisalal, sellega kodanike eri klassidesse jagamine – see küll ilus tegu ei ole. Lasete kesklinna puupüsti täis ehitada, mõtlemata, kuhu järjest suurenev autode armaada paigutada. Paljudel korterelamute hoovialadel pole ka enam selleks kohta. Praegusel parkimisalal tuleks juba sügisel pärast turismihooaega tasuline parkimine kuni kevadeni lõpetada, rääkimata kavandatavast parkimisala mitmekordistamisest. Tuleks enne linnakodanike poolt- ja vastuarvamused küsitluse-hääletamise teel ära kuulata. Lugege veel kord raekoja ukse kohal olevat kirja ja siis alles otsustage. Kuressaare linnavolikogu liikmed, kes te olete rahva poolt valitud, mõelge enne otsuse tegemist.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised