-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

“Klass” – kas tavaklassi peegeldus?

Marta: Ma ei tea, see oli päris jõhker, et terve klass kiusas ühte inimest. Kahju oli temast, aga ta oli… See oli minu arust tark selle ühe poolt, et ta hakkas teda kaitsma, aga see oli lame, et teised hakkasid teda ka kiusama siis.
Kindlasti kiusatakse igas klassis kedagi, aga ma arvan, et terve klass kohe kindlasti mitte. Näitlejatöö oli minu arust hea ja keegi ei pingutanud eriti üle… Võib-olla mõni üksik koht oli tehislik või midagi sellist.
Sander: Ilgelt reaalne oli. Usutav. Tulistamist päriselt ei ole, aga kiusamist on küll. Aga suhuvõtmist võib ka olla. Päriselt ka. Igasuguseid inimesi on olemas. Kes teab. Jumala head näitlejad olid kusjuures, sellepärast, et ennem polnd filmi teinud, eksole, aga jumala hästi ja jumala reaalselt tegid.
Eliise: Väga mõtlemapanev film. Kuigi, Eestis olukord koolivägivallaga nii hull veel pole. Mujal, välismaal, on see aga väga reaalne. Kõik näitlejad mängisid väga hästi enda rolli sisse. Ja eriti head tööd oli teinud kunstnik, sest kõik võttepaigad sobisid. Kriitilisema poole pealt: kui koolis koridorides peksti, ei liikunud ükski õpetaja koridori peal. Üldse – õpetajate suhtumine ei olnud väga kohane neile. Muidu oli kõik väga super ja arvan, et see film ei peaks alla 12 aastastele keelatud olema. Kuna nad peaksid ka saama ettekujutuse, mis võib juhtuda.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised