-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Saare maakonna majanduselu uue sajandi alguses

Kindlasti on sellesse oma panuse andnud sellesse perioodi jäävad väga olulised sündmused kogu Eesti jaoks – ühinemine Euroopa Liidu ja NATO-ga. See on kasvatanud välismaailma usaldust riigi suhtes ning suurendanud investeeringuid ja toetusraha mitmes sektoris. Samas on regionaalsed erinevused Eestis pidevalt suurenenud, sellele juhtisid hiljuti tähelepanu ka Euroopa Komisjoni esindajad ja nägid seda ühe peamise takistusena tulevases majanduse arengus. Sel ja järgneval nädalal annab Saare maavalitsuse majandusosakonna endine peaspetsialist Marek Raud lühiülevaate Saare maakonna kui ühe Eesti regiooni peamistest arengutest selle aastatuhande algusaastatel maavalitsuse majandusosakonna vaatevinklist.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised