-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Selveri kullast kuulub tükike Saaremaale

Kui meistritele panna juurde veel meistriliigas mänginud Viljar Vahter ja Ahto Tuuling, mitmed esiliigas pallivad mehed ja perspektiivikad noored, saaks kokku meeskonna, kes Eesti meistrivõistlustel küüniks kui mitte just medaliteni, siis keskmiku tasemele kindlasti.
Paraku on meie võrkpallisõpradele jäänud rõõm elada kaasa omadele “võõrastes” värvides. Veel mõned aastat tagasi Eesti meistrivõistlustel mänginud meeskond on saanud ajalooks, naiskonna liiga tasemel mängu mäletavad veel vaid tänased pensionärid.
Nüüd oleks viimane aeg taas rongile astuda, sest muidu võime varsti tõdeda, et sõita pole enam kellegagi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised