-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Vallikraavi veeralli stardib 27. aprillil

Võistluses peetakse arvestust kolmes klassis. Kasse-paatidel kuulub võistkonda viis liiget: näkineid, taktilugeja, prominent ja kaks lihtliiget. Kanuudel saavad sõita kolmeliikmelised võistkonnad, mille koosseisus on vähemalt üks naine. Alternatiivsõidukite klassis ei ole meeskonna suurus piiratud. Ainus tingimus on leiutise vee peal püsimine ja loodussõbralik materjali valik. Alternatiivujukitel ei tohi kasutada mootoreid. Kasse-paatide ja kanuude klassis võisteldakse kiiruse peale. Alternatiivklassis hinnatakse aluse atraktiivsust ja vee peal püsimist, samuti võistkonna liikmete atraktiivset välimust.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised