-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Mustjala kirik saab sel suvel kaunimaks

Olen mõned aastad kandnud hoolt ka Mustjala koguduse eest ja mul on heameel teatada, et see armas pühakoda on läbi elamas üht muutust ja uuenduskuuri. Eelmisel aastal tehti korda kiriku tornikiiver, vahetati välja mõned katkised puidust katusekimmid ja kogu katus puhastati ning värviti kaks korda üle. Lähipäevil oleme allkirjastamas lepinguid ehitusfirmaga Saare Erek ja plaanide järgi saab sel aastal tehtud pool kiriku välisfassaaditöödest. Selleks aastaks on tööde jaoks kogutud 1 miljon krooni. Suuremad toetajad on siseministeerium, Lars Söderström ja Erika Sulger Rootsist ning toetajaid on leidnud ka Mustjala vallavanem Kalle Kolter. Samuti oleme koguduse poolt südamest tänulikud igale koguduse liikmele ja kiriku külastajale, kes on teinud omapoolse annetuse kiriku remondi toetuseks.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised