-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Teised lehed

Mäletatavasti olid nemad ainsad, kes ei andnud riigikogus ametivannet. Ehkki nad kandideerisid, ehkki nad osutusid valituks ja ehkki peaksid justkui tööle hakkama. Nii ütleb vähemalt terve mõistus. Olles juba europarlamendi saadikud, kandideerisid nad samas riigikogu valimistel, ise teades, et kui nad ka läbi sõela pääsevad, siis Toompeal tööle ei hakka – Euroopa Parlamendis on ju tulusam. Jah, võib küll öelda, et riigikokku kandideerimine on igaühe enda vaba valik. Jah, võib küll öelda, et asi on erakonnahuvides, hääled kaduma ei lähe ja niiviisi saab keegi teine parlamenti. Aga petetud on konkreetselt neid valijaid, kes neile oma hääle andsid – Oviiril on 3643, Saksal 2026 ja Tarandil 1132 valija toetus. Viimased kaks on «JOKK jätta»-erakonnast…

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised