-8 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Riigikogu alustas jõuliselt

Reformierakonna fraktsiooni esimees Keit Pentus andis kolmikliidu fraktsioonide nimel riigikogus üle selle koosseisu esimese eelnõu, mis tõstab keskmise pensioni 1. juulist 3769 kroonini. See tähendab sisuliselt 20%-list pensionitõusu. Kui majandus stabiilselt kasvab ja riigis midagi ootamatut ei juhtu, siis kahekordistuvadki pensionid nelja aastaga, nii nagu Reformierakond lubas. See on eelnõu, mida pensionärid on juba kaua oodanud. Tegelikult on see esimene samm selles suunas, et valijad saavadki selle, mida enamus soovis. Mis saab opositsioonil selle vastu olla, et pension tõuseb? Nad võivad vaid pirtsutada, et oleks kohe võinud kahekordistada, aga see pole ju realistlik. Ega raha taevast saja. See tuleb kõige pealt maksudena kokku korjata.

Mahukas koalitsioonilepe

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised