-5.6 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Töövaidluskomisjonis

Avaldaja töötas müüjana alates 28.10.2002. Veebruaris 2003. jäi avaldaja rasedus- ja sünnituspuhkusele, hiljem lapsehoolduspuhkusele. 2006. a märtsis otsustas avaldaja lapsehoolduspuhkuse katkestada ja 1. aprillist tööle asuda. Siis aga selgus, et endisele ametikohale asumine ei ole võimalik, kuna endise töökoha ruumides tegutses juba uus ettevõte. Töötajale soovitati esitada omal soovil töölt lahkumise avaldus ning seejärel pidi ta tööle võetama uude ettevõttesse, kes tegutses senise tööandja ruumides. Avaldaja võttis endale mõtlemisaega ning esitas lahkumisavalduse 11. mail. Tööleping lõpetati ning lõpparve maksti välja 23. mail. Avaldaja leiab, et osa lõpparvest jäi välja maksmata, kuna ajavahemiku eest, mil ta tööle tööandja süü tõttu asuda ei saanud (1. aprill – 16. mai), oleks tööandja pidanud maksma tööseisakutasu.

Eelmine artikkelTeised lehed
Järgmine artikkelNaised Eesti ettevõtluses
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised