-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Sörve JK peab näitama arengut

Meeskonna hooaja eesmärkidest rääkides ütles treener Jan Vazinski, et kuna liiga koosseis on tänavu oluliselt muutunud, siis esmalt tutvutakse olukorraga. “Mingile kindlale kohale me mängima ei lähe,” märkis treener.
“Samas on meil palju uusi mängijaid, kellelt ootame eeskätt arengut. Noored, kes juba mitmendat hooaega Sörve eest mängivad, peavad hakkama näitama juba tõsisemat mängu, et toetada FC Kuressaaret ja olla võimelised mängima meistriliigas,” avaldas Vazinski oma soovid.
Kõik liinid on Vazinski sõnul rahuldavalt komplekteeritud. Väikest probleemi näeb ta kaitseliiniga, aga muus osas mängijate valikus probleeme olla ei tohiks.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised