-1.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Teised lehed

Kindlasti moodustavad sellised lapsed vähemuse, aga”¦ Mida me noorsoost üldse teame? Lapsevanematel pole aega. Neil pole aega endagi jaoks, rääkimata lastest. Nad teavad, et lapsed on elus, käivad koolis, kodus söömas ja magamas, vaba aega veedavad sõpradega. Ja kõik. Detaile kuuldakse harva, neidki ilustatud kujul. Põhiliselt elu helgemast poolest.
SL Õhtuleht on nõutu – Tallinnas peamiselt Viru keskuses ja mujalgi vedelevaid ning hulkuvaid lapsi hukka mõista on kõige lihtsam, aga see ei muuda midagi. Ja tunnistada, et ühiskond toodabki selliseid lapsi, on samuti vale. Kool, kodu ja vanemad toodavad lapsi, kes ei taha koolis käia, samas on neil raha, mida kulutada, ja silmgi ei pilgu, kui on vaja kassi tappa.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised