-8 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Selver asus finaalseeriat Pere Leiva vastu juhtima

Kuigi Pere Leib oli enne esimest finaalmängu tänavuse hooaja kohtumistes Selveri vastu peal 2:1, on otsustavates mängudes oma peamisele konkurendile alla jäädud. Nagu karikavõistluste finaalis, nii tuli tunnistada pealinlaste paremust ka meistrivõistluste esimeses finaalkohtumises.
Selveri treener Avo Keel ütles, et seekord tõi võidu korralik distsipliin. “Häälestatus oli mõlemal meeskonnal hea. Meie olime lihtsalt paremad ja vahel põrkas pall meie poolt vaadates ka õiges suunas,” rääkis Keel.
Tartu Pere Leiva treener Urmas Tali tunnistas, et oma asjadega jäädi väljakul ikka väga hätta ja Selver surus tema meeskonna kõvasti nurka. “Nad ei olnud meist niipalju paremad, kuid olid stabiilsemad,” tõdes tartlaste juhendaja.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised