-3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Laar ja kanad

Kõige esmalt tuleks Mart Laaril väita, et need, kes teda välisministriks ei taha, on parajad kanapead. Andes mõista, et Reformierakonda pooldav kanaarmastus võib tolle seltskonna tõrksuse pärast katkeda ja päädida korraliku kanakitkumisega, kus kanasuled suisa lendavad. Tuleks ka veelgi jõulisemalt teatada, et need, kes ei soovi Laari kõrget lendu välisministri õrrele, on ilmselt kanaajudega. Sihukese ainuõige ideoloogia kohaselt võib üksnes pime kana arvata, et Laar ei kõlba välisministriks. Anna vaid Laarile vaba voli kätte, ning tema vastastest võivad õige pea saada täiesti tavalised keedetud supikanad. Kuna aga millelegi ei saa kunagi kindel olla, siis tuleks Laaril oma uus oodatav amet kindlustada kindlustusfirmas IF. Kanal 2-s näidatakse korduvalt reklaami, kuidas IF-is saab kindlustada kanamuna katkimineku eest.
Ent see selleks. Igatahes poleks ka kahju Laari igatsuste täitumise korral ulatada talle kimp eestimaiseid karikakraid (ladina keeles Anthemis arvensis ehk rahvasuus kanapersed).

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised