-11 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Kas maal on mõnus elada?

Kas maal on mõnus elada? Seda küsisin neljalt Leisi keskkooli õpilaselt.
Mona-Theresa Võlma on 9. klassi õpilane ja elab Karja külas. Ta arvab, et maal on parem elada kui linnas. Kodus on vaiksem elu, värskem õhk ja saab kuulata linnulaulu. Siin ei tegeleta narkoäriga ning õhtuti ei jõlgu noored niisama kusagil suurema kaubanduskeskuse ümber. Maal ei ole elutempo nii kiire ning vanematel on rohkem aega oma lastega tegeleda. Lapsed hakkavad varakult mõistma, et midagi ei tule kusagilt niisama, vaid peab ka ise tööd tegema. Kellel on tahtejõudu ja soovi elus läbi lüüa, see seda ka suudab. Enamik edukaid inimesi on ju pärit just maalt.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised