-3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

UUS! Andrus Ansip tegi partneritele lõpliku pakkumise valitsusliidu kohtade jaotuse kohta

Reformierakonna esimees Andrus Ansip pakub sotsiaaldemokraatidele lisaks rahandus-, sise- ja rahvastikuministri kohtadele välis-, sotsiaal-, kultuuri- ja maaelukomisjonide esimeeste kohtasid. IRL-le pakutakse lisaks Riigikogu esimehe kohale, kaitse-, haridus-, põllumajandus-, ja majandus- ja kommunikatsiooniministri portfellidele ja regionaalministri kohale Euroopa Liidu asjade, keskkonna- ja õiguskomisjoni esimeeste kohtasid. Reformierakonnale jääks Ansipi pakkumise kohaselt peaministri, Riigikogu aseesimehe, välis-, justiits-, keskkonna-, kultuuri- ja sotsiaalministri portfellidele lisaks rahandus-, majandus-, kaitse- ja põhiseaduskomisjonide esimeeste kohad.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised