-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Mureliku suuga

Kõigepealt, Kuressaarest väljumise aeg – kell pool kümme hommikul – oli sobiv. Teiseks, väga hea oli see, et buss sõitis Laimjalast läbi, sest niimoodi said selle kandi inimesed ka liikuma. Igas peatuses väljus või tuli peale uusi sõitjaid. Kiirbussid teatavasti ei peatu Virtsu ja Tallinna vahel mitte üheski kohas ega sõida Lihulast läbi. Kui mul on olnud ees Tallinna-reis, olen alati eelmisel päeval bussijaama kassast pileti ostnud ja küsinud, kas buss läheb Tallinna kesklinnast läbi või ei. Tean nüüd, et hommikused Kuressaarest väljuvad bussid ei lähe kesklinna, vaid sõidavad otsejoones Odra tänavale bussijaama kas mööda Liivalaiat või Järvevana teed. Eelmistel aastatel, kui Tartu maantee oli pikka aega remondis ja tramm ei liikunud, oli see mulle tähtis, kuidas kesklinna pääseda. Olenevalt taksofirmast ja ka taksojuhist maksab see taksosõit 75-100 krooni. Ei ole just ahvatlev, kuid võib olla paratamatu näiteks halva ilma tõttu.

Eelmine artikkelMiks ja X
Järgmine artikkelTeade relvaomanikele
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised