-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Uus ametikoht

Tema hallatavate ülesannete hulka kuulub valla kommunaalmajanduse, keskkonnakaitse, jäätmekäitluse, heakorratööde ning kalmistute töö korraldamine. Vastavalt ametijuhendile kuulub Lulla töökohustuste hulka veel valla päästeteenistuse valdkond, valla teede ehituse ja hooldamise korraldamine, valla omanduses olevate objektide arenduskavade koostamine ning oma töövaldkonnas õigusaktide eelnõude koostamine ja esitamine vallavalitsuse ja -volikogu istungitele, koostöö teiste omavalitsuste ja asutustega oma töövaldkonnas ning vajadusel osalemine komisjonide töös.
Priit Lulla on sündinud 1980. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud TÜ geenitehnoloogia erialal ja maaülikoolis omandanud magistrikraadi kalakasvatuse erialal. Ta on ettevõtja ja 2006. aasta sügisel avatud kalakasvatuse üks osanikke.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised