-7 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Helje Tikerpalu – Muhu valla haridustöötaja 2006

Kaheksa-aastaselt alustas ta õpinguid Hellamaa 7-klassilises koolis, mille lõpetamise järel jätkas õpinguid Orissaare keskkoolis. Selle lõpetamisel sai temast 1959. aastal õpetaja Hellamaa koolis, kus hakkas asendama senist ajaloo- ja geograafiaõpetajat. Tol ajal oli Hellamaa kooli direktor Erna Tedrekull, kes soovitas noorel õpetajal õpinguid jätkata. 1965. aastal lõpetaski Helje Tikerpalu Tartu pedagoogilise kooli algklasside õpetaja ja vanempioneerijuhina. Õpetaja arvates oli see väga hea kool, mida võib tänuga meenutada. Tööle määrati ta Rapla rajooni Peru 8-klassilise kooli pioneerijuhiks. Koolis tuli pioneerijuhiameti kõrval hakata andma ka vene keele tunde 5. ja 6. klassile. Peru koolis sai ta töötada neli aastat, sest kool põles 1960-ndate aastate lõpul maha ja siis tuli ta, nüüd juba koos abikaas Velloga, Muhusse tagasi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised