-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

JUHTKIRI – Tunnustus linnateatrile

Nii väärika ürituse toomine väina taha on tähenduslik ilmselt mitmes mõttes. Ühelt poolt on see suur usaldus ühe väikese teatri ja selle tehniliste võimaluste suhtes, sest auhinnagala on kaugelt rohkemat kui üks teatrietendus või harilik peoõhtu. Täiendava vastutuse paneb korraldajatele ja lavastajatele ETV otseülekanne, mida saare pealt mitte just ülearu tihti ei tehta.
Teiselt poolt viitab ürituse toimumine teatriringkondade usaldusele siinsete tegijate vastu. Gala toomine Kuressaarde sai ju alguse aastatagusest teatriliidu juhatuses välja öeldud uitmõttest. Või nagu gala peakorraldaja Aarne Mägi märkis: kivi visati meie kapsaaeda ja meie, lollikesed, korjasime selle üles. Igal juhul tugevdab õnnestunud üritus meie teatri positsioone Eesti teatrimaastikul.
Ja kahtlemata toovad üritusele saabuvad teatriala tipud ning väärikas seltskond saare peale värsket vaimuõhku, mida kunagi, isegi teatrikuu jooksul liiga palju ei ole.
20. märts 2007

Eelmine artikkelVesse treener jäi hooajaga rahule
Järgmine artikkelMõte
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised