-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Lümanda põhikoolis toimus emakeele auks projektipäev

Kogu koolipere jaotati võistkondadesse ja infot otsiti teatmeteostest kolmes vanusegrupis. Rühmadesse kuulusid erinevate klasside õpilased. Vanemate klasside võistlejatele kestis õpipäev kuus tundi ja igas tuli lahendada vastavateemalisi ülesandeid, kasutada sai ka arvutit.
VII-IX kl grupis võitis kapten Helen Kuuse võistkond koosseisus Aldo Himmist, Mari Väli, Sille Lonks, Martin Melnik ja Priit Salong. Esikolmikusse jõudsid veel Siiri Kase ja Susanna Juuliku juhitud võistkonnad.
IV-VI grupis võitis võistkond koosseisus Krista Tuuling (kapten), Liisa Kuusk, Mark Kiks ja Hardo Niit. Teiseks-kolmandaks tulid Piret Mägi ja Sander Leuševi võistkond.
Ka kooli kõige väiksemad lahendasid eakohaseid ülesandeid. Siin oli taibukam Kevin Sirgo juhitud võistkond koosseisus Kairi Rakaselg, Anti Väli, Laura-Marie Jõgi ja Ott-Kaarel Tõru. Järgnesid Kristel Tikerperi ja Kätlin Kase võistkond. Kõik said auhinnaks puuvilju.
Õpioskuste võistlus annab rühma- ja meeskonnatöö kogemusi. See, kes kellega võistleb, selgub alles võistluspäeva hommikul. “Põnev on, kes kellega, see annab vaheldust tavapäevadele ja võistlushasarti,” nii arvasid õpilased õpioskuste päevast ja neil on tuline õigus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised