-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Maavalitsus ootab ära lennuõnnetuse uurimistulemuse

Saare maavalitsuse majandusosakonna juhataja Marek Raua sõnul tuleks enne otsuste langetamist uurimistulemused ära oodata, et saada lõplik vastus küsimusele, mis põhjusel lennuõnnetus toimus.
“Liinilepingut me peatama ei hakka. Ainus asi, mis võib kõne alla tulla, on teiste pilootide kasutamine. Firma siin süüdi ei ole, sest tegemist oli piloodi otsusega välja lennata ja maanduda üritada,” ütles Raud.
Praegu mingeid sanktsioone sakslasest piloodi suhtes ei rakendata. Talle saabub Saskamaalt vahetus, kes hakkab juhib Ruhnu lennukit kuni aprilli lõpuni, mil lõpeb kevadine lennuperiood. Uus lendamisperiood Ruhnule algab oktoobris. “Loodame, et selleks ajaks on uurimine lõppenud,” arvas Raud.
Saksamaa lennuamet ei peatanud Eesti lennuameti palvel Ruhnus alla kukkunud lennuki piloodi ja saksa lennufirma Luftverkehr Friesland-Harle ühe omaniku Jan Brunzema tegevust ärilennunduses ning jättis liinilepingu jätkamise otsustamise Saare maavalitsusele.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised