-6.2 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

JUHTKIRI – Rutta aeglaselt

Olgu need vaidlused maakondliku veeprojekti või uue europrügila rajamise või siis Kuressaare lennuvälja laiendamise üle. Nüüd on tulipunktis Kuressaare esindusstaadioni asukoht.
Kauaaegse spordipedagoogi Endel Tustiti ettepanek on kindlasti väärt kaalumist, sest selles on ratsionaalne iva olemas. Meenutagem, et linna spordikeskuse rajamise eel kostus samuti hääli, et kasvõi avaramate ehitus- ja ligipääsuvõimaluste tõttu oleks see mõistlik püstitada Kuressaare Gümnaasiumi juurde, mida aga ei pandud tähele.
Kuigi koolijuht on juba projekteerimislepingu sõlminud, võiks asjatundjad siiski üritada veel kord tulevikuperspektiivid läbi kaaluda. Ja Jalgpalli Liit, kes on Saaremaale kahtlemata ka rahaliselt oluliselt panustanud, võiks kaaluda võimalusi praegune linnastaadion päris oma tiiva alla võtta. Koduks FC Kuressaarele ja “varulennuväljaks” nii koondise- kui liigamängudele.
17. märts 2007

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised