-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Kirkad-karged hetked siidil

Lõpetanud kunstiakadeemia töötas ta Arsi tekstiiliateljees, kus tuli kavandada ja maalida rõivaid-rätte. Selle kõrvalt hakkas ta maalima ka suuri kangaid. “Kuna olen asine inimene ja tegelen palju kiireloomuliste ja üldsegi mitte romantiliste asjadega, siis pakub siidimaalimine võimalust end välja elada, see on paras põgenemistee halli argipäeva eest värvilistesse kangastesse. Nii sünnivad unistused, maastikud, meeleolud õhkõrnal materjalil. Kunstnik maalib kiiresti – üks suur kangamaal valmib paari päevaga. Nii saab salvestada hetkemeeleolu. Külm ja karge talv, jääminekud, aga ka sekka mõni soojem hetk on jäädvustatud kirgaste toonidega. Ja kuigi nii mõneltki kangalt vaatab vastu ka lilleõisi, peab Lylian ise töid talvisteks. “Vahel käivitab lilleõie saamine mõne maali loomise.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised