-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Doktoritöö Saaremaa ja Hiiumaa transpordiühendusest

Autori originaalne teaduslik ja metoodiline lähenemisviis võimaldab hinnata transpordiühenduse osatähtsust piirkonna majandusarengus. Autor rõhutab, et logistika on mistahes riigi, regiooni või ettevõtte majandusliku edu alus, kusjuures Eesti logistiline potentsiaal on jätkusuutlik siis, kui peale geograafiliste ja looduslike asukohaeeliste võetakse arvesse veel tehnoloogilised, innovaatilised ja logistika juhtimise kompetentsuse aspektid. Seepärast oleks Eestis õige aeg minna transpordi arengukavade koostamisest edasi ja asuda riigi logistika arengukavade koostamisele.

Eelmine artikkelTeised lehed
Järgmine artikkelKaalukamad aktsiad tõusid
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised