-6.2 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Vastukaja

VastukajaAjalehe Meie Maa 2. veebruari numbris ilmus artikkel “EE jälgib linnavalitsuse püsimajäämist”, milles esines mõningaid selgitamist vajavaid ebatäpsusi.Nimetatud artiklisse sattus eksitav mõte, justkui seisaks Eesti Energia poolne pakkumine Kuressaare koostootmisjaama osas linnavalitsuse tegevuse taga. Reaalsuses pole see kindlasti aga nii. Eesti Energia lähtub oma projektides ja pakkumistes ettevõtte plaanidest, arengutest energeetikasektoris, muutustest Eesti majanduses, samuti klientide vajadustest ning tehnilistest võimalustest.Kuressaare linnavalitsus on Eesti Energiale Kuressaare koostootmisjaama ja ka paljude teiste küsimuste osas tähtis partner. Kahtlemata on Eesti Energia kui ettevõtte jaoks olulised suhted linnavalitsuse kui institutsiooniga, mitte aga konkreetne olukord linnavalitsuse isikulises koosseisus. See ei ole ega saagi olema meie projektide arendamist määrav tegur.Eesti Energial on plaanis lähiajal esitada linnavalitsusele uus pakkumine Kuressaare Soojuse aktsiate ostmiseks. Algselt eelmise aasta lõppu plaanitud pakkumise esitamise viivitus oli tingitud tehniliste nüansside täpsustamisest ja täiendavast finantsanalüüsist. Eesti Energia jaoks on projekt endiselt päevakorras ja käib töö parima lahenduse väljaselgitamiseks.Eesti Energia

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised