12 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Raadio Kadi avas kunstigalerii

Kunstihuviliste pilke köidavad Hugo Miti “Ohakas”, Raul Meel kahe tööga, Rein Kelpmanni “Sild”, Jüri Arraku “Legend”, Kadi Kurema “Armuasjad”, Tõnis Vindi “Vaikne õhtu” ja “Püramiidi kohal”, Peeter Mudisti “Tallinn”, Illimar Pauli “Saaremaa”, “Kuressaare I” ja “Kuressaare X” ning Sirje Eelmaa “Etüüd”. Raadio Kadi direktori Kaie Rõõm-Laaneti sõnul ajapikku ekspositsiooni uuendatakse. Kui praegu on väljas graafika, siis edaspidi pannakse ekspositsioonipinnale maalid. Galerii loomise idee pärineb Kadi vastutavalt toimetajalt Tõnis Kipperilt. “Kui me kesklinna kolisime, siis tekkis mul kohe selline mõte, miks need seinad niisama tühjalt seisavad, siia võiks ju midagi riputada. Sellest saab nüüd juba kolm aastat. Nüüd on idee teostunud. Kaasa aitas Hansa galerii peremees Aleksander Baumann, kes loovutas meile osa nendest töödest, mis tema juures seintele ei mahtunud,” selgitas Kipper Kadi galerii saamislugu. Kaie Rõõm-Laanet rõhutas mõtet, et iga kunstisõber on Kadisse teretulnud.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised