-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Lääne-Saaremaa segakoor tegutseb edasi

65 lauljat nelja valla (Salme, Lümanda, Kärla, Mustjala) viiest koorist laulsid nelja dirigendi (Anita Kangur, Ülle Reinsoo, Reet Laht, Imbi Kolk) juhendamisel. Kuna kooriga on liitunud kümmekond uut lauljat, tuletati meelde varem omandatud repertuaar ja õpiti ka kolm uut laulu. Sel aastal läheb Lääne -Saaremaa segakoor kontsertturneele 24. veebruaril, Eesti Vabariigi iseseisvuspäeval. Kontserdid toimuvad Salme Kultuurimajas kell 11, Sõmera Vanadekodus kell 13 ja Kihelkonna kirikus kell 14. Turneed toetab Saare maakonna kultuurkapitali ekspertgrupp.Lääne- Saaremaa segakooril on ka suvised plaanid tehtud, osaletakse juulikuus Lümandas toimuval merelaulude õhtul ja plaanitakse ka sõitu Pärnumaale, Tõstamaa valla päevadele.Koos on mõnus laulda, arvasid lauljad ja ka dirigentidele pakub töö suure kooriga rohkem võimalusi.Maire Sillavee

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised