-1.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Torm ja tugev tuul võivad häirida pühade-eelset parvlaevaliiklust

Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi andmetel on eilsele sarnast tormi oodata taas neljapäeva õhtul, reedeks peaks tuul vaibuma ning ilm rahunema kogu päevaks. Saaremaa Laevakompanii infojuhi Anne Saare sõnul võib neljapäeva õhtul seoses tormituultega taas esineda häireid kõikidel ettevõtte hallatavatel liinidel ning seetõttu soovitatakse reisijatel võimaluse korral sõita päevasel ajal või hoopis reedel. “Õnneks on reedel kui potentsiaalselt kõige suurema reisijatearvuga päeval ilm rahulik ning liiklus peaks kulgema tavagraafikute alusel. Oleme tihendanud 23.-26. detsembri sõidugraafikuid, ning valmis vajadusel tegema ka täiendavaid lisareise”, lisas Saar.

Eelmine artikkelKalle Laanet põrutas vastu puud
Järgmine artikkelKoerte jõulupidu
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised