-0 C
Kuressaare
Esmaspäev, 17. jaanuar 2022

Linlased muretsevad kesklinna täisehitamise pärast

Kõige vastakamaid arvamusi tuli kesklinna täisehitamise ning keskväljaku ümberkujundamise kohta. Nii kirjutasid küsitlusele vastanud: “Ärge ehitage linna täis suurte majadega. Säilitage ka keskuses veidi rohelist ja saarelisust! Roostesed katused on pimedad ja koledad”, “Linnakeskuse üldilme on täielikult rikutud (Raekeskus, Ferrum, plaan keskväljakut ümber ehitada), ei sobi ajaloolisse vanalinna”, “Kodanikud püüavad aru saada, et muutustega on vaja kaasa minna, aga kas siiski on vaja hubane kesklinn täis ehitada suuri monstrume (soomusrong). Raamatukogule tehti ümberehitus, nüüd ei paista see ilus hoone enam üldse välja.” Kiitust pälvis kesklinna lillede istutamine, lilleamplite paigaldamine ning kesklinna puhtus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised